Eiendom og bolig/fritidsboliger til salgs

 
 
302_1752022941.jpg

Setervange i Storlidalen

Idyllisk setervange med flott beliggenhet i Storlidalen. Eiendommen ligger for seg ved elva og har en usjenert beliggenhet.

Prisantydning: 2 400 000,-

 
502_128668033.jpg

Håndlaftet tømmerhytte i fantastiske Storlidalen

Meget pen og moderne innredet tømmerhytte like ved Ångardsvatnet.

Prisantydning: 2 450 000,-

 

Flott fritidseiendom med solrik beliggenhet i Storlidalen

Flott fritidseiendom med solrik beliggenhet i vakre Storlidalen. Eiendommen ligger i naturskjønne omgivelser og er omkranset av helårs turterreng.

Prisantydning: 2 500 000,-

 

Enebolig/fritidsbolig med fredelig beliggenhet

Sjarmerende liten enebolig/fritidsbolig ved Lønset. Eiendommen vender mot sør med flott utsikt og solgang. Eiendommen fremstår velholdt. Innlagt borevann. 

Prisantydning: 700 000,-

 

Tomt med flott beliggenhet på Lønset

Tomta ligger i flotte naturlige omgivelser på Lønset, 20km fra Oppdal sentrum. Tomta ligger sentralt for skole, butikk og uendelige turmuligheter. Lysløype ligger tett inntil tomt og strekker seg helt ytterst i Storlidalen.

Prisantydning: 645 000,-

 

Gammelt tømmerhus i Storlidalen

Denne unike eiendommen inne i Storlidalen selges nå. I tillegg til det lille tunet følger det med en nausttomt nedenfor ved Ångardsvatnet og i et område i nordenden av vannet. Den vakre beliggenheten, flott tømmerbygning, lett adkomst og området som følger eiendommen så ligger det til rette for å skape en fantastisk bolig,- eller fritidseiendom.

Prisantydning: 2 300 000,-

 

Bolig/fritidsbolig på Lønset

Eiendommen er oppført som en enebolig, men ligger innenfor et område hvor det er både bolig og fritidseiendommer. Eiendommen fremstår bygningsmessig på en måte som gjør den egnet og attraktiv som både hytte og bolig. Eiendommen ligger fint til i et idyllisk og rolig område ved kirka på Lønset. Eiendommen fremstår tiltalende. 

Flere tomter finnes for salgs eller er under planlegging. Ta kontakt for å få mer informasjon om disse.

KOMMUNALE BOLIGTOMTER

Oppdal kommune har tomter til salgs flere steder i bygda. Her får du litt informasjon og oversikt for ledige tomter på Lønset . Oppdal servicetorg kan fortelle deg hvilke tomter som er ledige (tlf: 72 40 10 00 eller epost: servicetorg@oppdal.kommune.no)

På Lønset er følgende tomter ledige: KLIKK HER for å åpne pdf
Kart over Lønset: KLIKK HER for å åpne pdf
Tomteprisene for 2017: KLIKK HER for å åpne pdf

Praktiske opplysninger:
Det må sendes en skriftlig søknad til Oppdal kommune på den tomten som ønskes kjøpt (post@oppdal.kommune.no). Tomtene selges fortløpende etter hvert som det kommer inn søknader. Når du sender inn din søknad er det greit om du samtidig tar stilling til  hvilke navn som du ønsker skal ha hjemmel på tomten. Alle disse bør stå i søknaden. Før tomter reserveres/selges kan kommunen kreve fremlagt finansieringsbevis fra bank for boligen som tenkes bygd.

Publisert: 27.01.2016 11:11 Sist endret: 27.01.2016 11:11